Vuokrausehdot

RAITOPOLKU 4 -kelomajan vuokrausehdot

1. Raitopolku 4 -kelomajan pinta-ala on noin 240 neliömetriä. Majassa on tilava oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö ja viihtyisä ruokailutila, eteinen, viisi makuuhuonetta/9-11 vuodepaikkaa, saunaosasto, 6 wc:tä, 5 suihkua, vaatteiden pesu- ja kuivaustilat, hiihtovarusteiden huoltotilat, ulkokuisti ja teknisiä tiloja. Vuokralaisella on oikeus käyttää näitä tiloja tekniset tilat pois lukien. Majassa on nopea, langaton nettiyhteys ja sisäverkko, joka ulottuu koko majan tiloihin. Majassa on lisäksi kaksi isoa näyttöruutua ja langattomat äänentoistolaitteet majan seinillä. Tupakointi sisätiloissa, terassilla tai majan läheisyydessä on kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan puhdistuskulut 300-900 euroa + alv/huoneisto. Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan puhdistuskulut sekä mahdolliset vahingot.

2. Ennen varauksen maksamista vuokralaisen edellytetään tutustuvan näihin vuokrausehtoihin. Ehtojen hyväksyminen tapahtuu varauksentekohetkellä.

3. Asiakkaista tarvittavat tiedot (varauksen tekijän on oltava täysi-ikäinen)

a. Nimi _____________________ __________ __________

b. Osoite _____________________ __________ __________

c. Puh. nro _____________________

d. s-posti _____________________

e. Passin nro (ulkomaalaiset)__________________________

f. Ryhmässä on _______ aikuista ja _________ alle 18-vuotiasta

g. Yrityksen nimi __________________________ yrityksen y-tunnus _________

4. Majan vuokra määräytyy ajankohdan, vuokra-ajan pituuden ja henkilömäärän perusteella. Netin varauskalenterin laskuri laskee vuokran ja erittelee siitä varausmaksun ja loppumaksun. Varausmaksun maksamalla varaus tulee voimaan. Loppumaksu on maksettava 2 kuukautta ennen tulopäivää. Maksun myöhästyessä varaus peruuntuu automaattisesti. Varausmaksua ei palauteta. Jos varaus tehdään alle kaksi kuukautta ennen tulopäivää, majan voi varata vain maksamalla koko vuokran. Majoitusvuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00.

5. Majan/huoneen vuokraan sisältyy:

– majan/huoneen käyttöoikeus sekä liina- ja vuodevaatteet

– nettiyhteys, joka jaetaan talon sisälle Wlanin avulla

– takkapuut ja pellettitakan pelletit

– loppusiivous (katso kohta 12.)

– pesukoneen käyttö, kuivaushuoneen käyttö

– majan suksien käyttö

– majan hissilippujen käyttö

6. Varauksen peruutus on tehtävä joko netin varauskalenterin kautta tai sähköpostilla paavo.tuovinen@tpg.fi. Peruutus on tehty silloin, kun tieto peruutuksesta on tullut perille. Varauksen peruuntuessa loppumaksun maksamisen jälkeen, loppumaksusta palautetaan vain kohdan 7 mukaiset henkilöluvun mukaan määräytyneet maksut. Samoin toimitaan henkilömäärän pienentyessä.

7.  Asiakkaalla on oikeus saada takaisin Kolmen Koukku Oy:lle maksamansa summa vähennettynä varausmaksulla ja 30 euron toimistokululla, mikäli asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö sairastuu vakavasti, on loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa tai on kuollut. Peruutuksen peruste on osoitettava majaa vuokraavalle yhtiölle lääkärintodistuksella, kuolintodistuksella tai muulla luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 vuorokautta (72 tuntia) ennen vuokra-ajan alkua tai vuokra-ajan aikana, asiakkaan maksuja ei korvata. Vuokra-ajankohdan muuttaminen merkitsee varauksen peruutusta ja uutta varausta. Varauksen lyhentäminen ei oikeuta maksujen palautukseen, ei myöskään jonkun seurueen jäsenen poisjäänti.

8. Vuokralainen ei saa luovuttaa majaa kolmannen osapuolen käyttöön ilman vuokranantajan kirjallista lupaa.

9. Loppumaksun maksettuaan vuokralainen saa majan avainboksin koodin. Vuokra-aika alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Koodi toimitetaan sähköpostina ja tekstiviestinä vuokralaisen antamiin osoitteisiin. Avaimella voi avata ulko-oven. Makuuhuoneiden ja huoltotilojen avaimet ovat majan eteisessä avainnaulakossa.

10. Avaimet palautetaan lähtiessä avainnaulakkoon. Kadonneesta avaimesta peritään 250 euron maksu.

11.Henkilömäärän kasvaessa vuokra-aikana, lisähenkilöistä on ilmoitettava varausjärjestelmään, joka laskee lisähenkilöiden maksut. Maksu määräytyy vuokra-ajan ja kohdan 8 palveluiden mukaan. Jos maksua ei makseta oma-aloitteisesti, lisämaksua korotetaan 100 prosentilla.

12. Vuokralaisen velvollisuudet:

a. pitää huoneisto siistinä. Lähtiessä on laitettava huonekalut ja muu irtaimisto paikoilleen, pestävä astiat ja asetettava ne paikoilleen, sammutettava sähkölaitteet ja valot, tarkistettava ulko-ovien ja ikkunoiden lukitus, vietävä roskat jätepusseissa ulkoroskikseen. Epäsiistin majan siivouksesta peritään erillinen lisämaksu siivousliikkeen veloituksen mukaisesti lisättynä 30 euron toimistokululla.

b. huolehtia majan paloturvallisuudesta ja noudattaa majan turvallisuusohjeita

c. huolehtia majan irtaimistosta. Irtaimisto on luetteloitu ja kuvattu ennen vuokralaisen tuloa.

d. ilmoittaa mahdolliset vahingot kirjaamalla ne netissä oman varauksensa tietoihin tai ilmoittamalla niistä sähköpostilla paavo.tuovinen@tpg.fi.

e. ilmoittaa välittömästi vuokrayhtiölle majan mahdollisista puutteista, epäkuntoisista laitteista, vuotavista hanoista/vessoista, vesivahingoista jne.

13. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kaikki majalle, majan irtaimistolle ja varusteille, majan laitteille sekä majan ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamatta jättäminen kasvattaa vahingonkorvauksen määrää.

14. Vuokralaisella on oikeus purkaa sopimus ja saada maksamansa maksut takaisin, jos maja ei ole vuokraajan käytettävissä vuokra-ajan alkaessa (varaus hukattu tms.) tai maja ei ole majoittumiskunnossa (palo- tai vesivahinko tms.) eikä vuokralaiselle pystytä järjestämään majoitustilaa sovituksi vuokra-ajaksi.

15. Majaa vuokraavalla yhtiöllä on oikeus purkaa vuokrasopimus, jos vuokralainen aiheuttaa häiriötä tai vaaraa ympäristölle. Vuokralainen on velvollinen maksamaan purkamisesta aiheutuvat kulut ja aiheuttamansa vahingot.

16. Majalle unohtuneita tavaroita säilytetään tallessa 3 kuukautta. Vähäarvoisia tavaroita ei säilytetä. Tavaroita voi tiedustella sähköpostilla paavo.tuovinen@tpg.fi. Tavaroiden palautuksesta peritään postin kulut + 30 euron toimistokulut.

17. Majaa tai sen palveluita koskevat huomautukset ja reklamaatiot lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: paavo.tuovinen@tpg.fi tai netissä Palaute-sivun kautta yhtiön asiakaspalveluun.

18. Erimielisyyksien ratkaisemiseen pyritään ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopuun, riita ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja.

Kolmen Koukun Oy, y-tunnus 2790342-9.

Virkkalantie 12-16 B 13, 08700 Lohja

p. +358 40 5616630