Vuokrausehdot

 1. Vuokralaisella on oikeus käyttää vuokraamansa majan tiloja tekniset tilat ja muuten lukitut tilat pois lukien. Tupakointi sisätiloissa, terassilla tai majan läheisyydessä on kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan puhdistuskulut 300-900 euroa + alv/huoneisto. Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan puhdistuskulut sekä mahdolliset vahingot.
 2. Ennen varauksen maksamista vuokralaisen edellytetään tutustuvan näihin vuokrausehtoihin. Ehtojen hyväksyminen tapahtuu varauksentekohetkellä.
 3. Asiakkaista tarvittavat tiedot (varauksen tekijän on oltava täysi-ikäinen)
  a. Nimi ______________________________________________________________________
  b. Osoite ____________________________________________________________________
  c. Puh. nro __________________________________________________________________
  d. S-posti ____________________________________________________________________
  e. Passin nro (ulkomaalaiset) ________________________________________________
  f. Ryhmässä on ______ henkilöä
  g. Yrityksen nimi ja y-tunnus (jos vuokraaja on yritys) ___________________________________________
 4. Majan vuokra määräytyy ajankohdan, vuokra-ajan pituuden ja henkilömäärän perusteella. Netin varauskalenterin laskuri laskee vuokran ja erittelee siitä varausmaksun ja loppumaksun. Varausmaksu on maksettava 48 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä tai varaus poistuu. Loppumaksu on maksettava 2 kuukautta ennen tulopäivää. Varausmaksua ei palauteta. Jos varaus tehdään alle kaksi kuukautta ennen tulopäivää, majan voi varata vain maksamalla koko vuokran. Majoitusvuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00.
 5. Majan/huoneen vuokraan sisältyy:
  – majan/huoneiston käyttöoikeus sekä liina- ja vuodevaatteet
  – nettiyhteys
  – takkapuut ja pellettitakan pelletit
  – loppusiivous (katso kohta 12.)
  – majalla olevien laitteiden käyttö
  – majan suksien käyttö
  – majan hissilippujen käyttö
 6. Varauksen peruutus on tehtävä joko netin varauskalenterin kautta tai sähköpostilla info@kolmenkoukun.fi. Peruutus on tehty silloin, kun tieto peruutuksesta on tullut perille ja vahvistettu Kolmen Koukun Oy:n puolesta asiakkaalle. Varauksen peruuntuessa loppumaksun maksamisen jälkeen, loppumaksusta palautetaan vain kohdan 7 mukaiset henkilöluvun mukaan määräytyneet maksut. Samoin toimitaan henkilömäärän pienentyessä.
 7. Asiakkaalla on oikeus saada takaisin Kolmen Koukun Oy:lle maksamansa summa vähennettynä varausmaksulla ja 30 euron toimistokululla, mikäli asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö sairastuu vakavasti, on loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa tai on kuollut. Peruutuksen peruste on osoitettava majaa vuokraavalle yhtiölle lääkärintodistuksella, kuolintodistuksella tai muulla luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 vuorokautta (72 tuntia) ennen vuokra-ajan alkua tai vuokra-ajan aikana, asiakkaan maksuja ei korvata. Vuokra-ajankohdan muuttaminen merkitsee varauksen peruutusta ja uutta varausta. Varauksen lyhentäminen ei oikeuta maksujen palautukseen, ei myöskään jonkun seurueen jäsenen poisjäänti.
 8. Vuokralainen ei saa luovuttaa majaa kolmannen osapuolen käyttöön ilman vuokranantajan kirjallista lupaa.
 9. Loppumaksun maksettuaan vuokralainen saa majan avainboksin koodin. Vuokra-aika alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Koodi toimitetaan sähköpostina vuokralaisen antamaan osoitteeseen.
 10. Avain palautetaan lähtiessä avainboxiin. Vuokra-aikana avaimen unohtuessa voi majaisäntää pyytää avaamaan oven, majaisäntä veloittaa asiakkaalta maksun käynnistä oman hinnastonsa mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään 250 euron maksu.
 11. Henkilömäärän kasvaessa vuokra-aikana, lisähenkilöistä on ilmoitettava varausjärjestelmään, joka laskee lisähenkilöiden maksut. Jos ilmoitusta ja maksua lisähenkilöistä ei hoideta oma-aloitteisesti vuokralaisen toimesta, lisämaksua korotetaan 100 prosentilla.
 12. Vuokralaisen velvollisuudet:
  a. Pitää huoneisto siistinä. Lähtiessä on laitettava huonekalut ja muu irtaimisto paikoilleen, pestävä astiat ja asetettava ne paikoilleen, sammutettava sähkölaitteet ja valot, tarkistettava ulko-ovien ja ikkunoiden lukitus, vietävä roskat jätepusseissa ulkoroskikseen. Epäsiistin majan siivouksesta peritään erillinen lisämaksu siivousliikkeen veloituksen mukaisesti lisättynä 30 euron toimistokululla.
  b. huolehtia majan paloturvallisuudesta ja noudattaa majan turvallisuusohjeita.
  c.huolehtia majan irtaimistosta. Irtaimisto on luetteloitu ja kuvattu ennen vuokralaisen tuloa.
  d. ilmoittaa mahdolliset vahingot joko puhelimitse Antti Holopainen 040 732 7753 tai sähköpostilla info@kolmenkoukun.fi.
  e. ilmoittaa välittömästi vuokrayhtiölle majan mahdollisista puutteista, epäkuntoisista laitteista, vuotavista hanoista/vessoista, vesivahingoista jne.
 13. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kaikki majalle, majan irtaimistolle ja varusteille, majan laitteille sekä majan ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamatta jättäminen kasvattaa vahingonkorvauksen määrää.
 14. Vuokralaisella on oikeus purkaa sopimus ja saada maksamansa maksut takaisin, jos maja ei ole vuokraajan käytettävissä vuokra-ajan alkaessa (varaus hukattu tms.) tai maja ei ole majoittumiskunnossa (palo- tai vesivahinko tms.) eikä vuokralaiselle pystytä järjestämään majoitustilaa sovituksi vuokra-ajaksi.
 15. Majaa vuokraavalla yhtiöllä on oikeus purkaa vuokrasopimus, jos vuokralainen aiheuttaa häiriötä tai vaaraa ympäristölle. Vuokralainen on velvollinen maksamaan purkamisesta aiheutuvat kulut ja aiheuttamansa vahingot.
 16. Majalle unohtuneita tavaroita säilytetään tallessa 3 kuukautta. Vähäarvoisia tavaroita ei säilytetä. Tavaroita voi tiedustella sähköpostilla info@kolmenkoukun.fi. Tavaroiden palautuksesta peritään postin kulut + 30 euron toimistokulut.
 17. Majaa tai sen palveluita koskevat huomautukset ja reklamaatiot lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: info@kolmenkoukun.fi.
 18. Erimielisyyksien ratkaisemiseen pyritään ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopuun, riita ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja.
 19. Kolmen Koukun Oy, y-tunnus 2790342-9.
  c/o Tuire Holopainen, 040 024 2330