Varaus- ja vuokrausehdot

Ennen varauksen maksamista vuokralaisen edellytetään tutustuvan näihin ehtoihin. Maksamalla varauksen/ennakkomaksun vuokralainen hyväksyy nämä ehdot.

Varauksen tekijän on oltava täysi-ikäinen ja hän vastaa ehtojen noudattamisesta koko ryhmän osalta.

Vuokralainen ei saa luovuttaa mökkiä kolmannen osapuolen käyttöön ilman Kolmen Koukun Oy:n edustajan kirjallista lupaa.

Vuokralainen saa infokirjeen ja avainboksin koodin sähköpostitse ennen vuokra-ajan alkua. Vuokra-aika alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.

Avainta suositellaan pitämään avainboxissa vuokrauksen ajan ja se myös jätetään lähtiessä avainboxiin. Vuokra-aikana avaimen unohtuessa sisään voi majaisäntää pyytää avaamaan oven, majaisäntä veloittaa vuokralaiselta maksun käynnistä oman hinnastonsa mukaan. Kokonaan kadonneesta avaimesta peritään lisäksi 250 euron maksu.

Henkilömäärän kasvaessa varauksen jälkeen, lisähenkilöistä on ilmoitettava sähköpostitse . Lisähenkilöveloitus muodostuu alkuperäisen vuokrasumman perusteella. Jos ilmoitusta ja maksua lisähenkilöistä ei hoideta oma-aloitteisesti vuokralaisen toimesta, lisämaksua korotetaan 100%.

Vuokralaisen velvollisuudet:
a. Pitää mökki perus siistinä. Lähtiessä on laitettava huonekalut ja muu irtaimisto paikoilleen, pestävä astiat astianpesukoneessa ja asetettava ne paikoilleen, sammutettava sähkölaitteet ja valot, tarkistettava ulko-ovien ja ikkunoiden lukitus, vietävä roskat jätepusseissa ulkoroskikseen. Jos kohdan a velvollisuuksia ei noudata, peritään vuokralaiselta erillinen lisämaksu siivousliikkeen veloituksen mukaisesti.
b. Huolehtia mökin paloturvallisuudesta ja noudattaa turvallisuusohjeita.
c. Huolehtia mökin irtaimistosta. Irtaimisto on luetteloitu ja kuvattu ennen vuokralaisen tuloa.
d. Ilmoittaa vahingot joko puhelimitse Antti Holopainen 040 732 7753 tai sähköpostilla .
e. Ilmoittaa havaitsemistaan puutteista, epäkuntoisista laitteista, vuotavista hanoista/vessoista, vesivahingoista jne.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kaikki mökille, irtaimistolle tai varusteille, laitteille sekä mökin ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamatta jättäminen kasvattaa vahingonkorvauksen määrää.

Tupakointi sisätiloissa, terassilla tai mökin läheisyydessä on kielletty. Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan puhdistuskulut sekä mahdolliset vahingot.

Mökkien sähköpistokkeiden tai lämmitystolppien käyttäminen sähkö/hybridiautojen lataamiseen on ehdottomasti kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan 500€ lisämaksu.

Mökin vuokra määräytyy ajankohdan, vuokra-ajan pituuden ja henkilömäärän
perusteella. Varauksen peruutus on tehtävä sähköpostilla .
Peruutus on tehty silloin, kun tieto peruutuksesta on tullut perille ja vahvistettu
Kolmen Koukun Oy:n puolesta asiakkaalle.

Peruutustilanteissa, joissa vuokrahinta on maksettu kokonaisuudessaan varatessa; Jos peruutus tapahtuu viimeistään 2kk ennen varauksen alkua, palautetaan 70% vuokrahinnasta. Jos peruutus tapahtuu alle 2kk ennen vuokra-ajan alkua, ei maksua palauteta.

Peruutustilanteissa, joissa vuokrahinta on maksettu osissa (ennakko/loppumaksu); Ennakkomaksua ei palauteta. Jos peruutus tapahtuu alle 2kk ennen vuokra-ajan alkua, loppumaksua ei palauteta.

Vuokra-ajankohdan muuttaminen merkitsee varauksen peruutusta ja uutta varausta. Varauksen lyhentäminen ei oikeuta maksujen palautukseen, ei myöskään jonkun seurueen jäsenen poisjäänti.

Ulkoisten varauspalvelujen kautta varatuissa varauksissa noudatetaan kyseisen palvelun vuokraehtoja (esim.Booking.com jne).

Jos sänkyjä on käytetty enemmän kuin ilmoitettu henkilömäärä (myllätty esim. lasten leikeissä, nukuttu, käytetty pyyhkeitä jne), niihin vaihdetaan puhtaat lakanat/pyyhesetit ja sama määrä laskutetaan vuokraajalta jälkikäteen. Lisäksi laskutetaan lisähenkilöt saman määrän mukaan.

Vuokralaisella tai yhtiöllä on oikeus purkaa sopimus, jos mökki ei ole vuokraajan käytettävissä vuokra-ajan alkaessa (varaus hukattu tms.) tai mökki ei ole majoittumiskunnossa (palo- tai vesivahinko tms.), eikä vuokralaiselle pystytä järjestämään majoitustilaa sovituksi vuokra-ajaksi. Tällöin maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Sopimuksen purkaminen ei oikeuta muihin korvauksiin.

Mökkiä vuokraavalla yhtiöllä on oikeus purkaa vuokrasopimus, jos vuokralainen aiheuttaa häiriötä tai vaaraa mökille, ympäristölle tai henkilöille. Vuokralainen on velvollinen maksamaan mökkivuokran lisäksi purkamisesta aiheutuvat lisäkulut ja aiheuttamansa vahingot.

Reklamaatiot lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: . Erimielisyyksien ratkaisemiseen pyritään ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopuun, riita ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja.

Kolmen Koukun Oy, y-tunnus 2790342-9.
3/2023