Vuokrausehdot

Ennen varauksen maksamista vuokralaisen edellytetään tutustuvan varausehtoihin. Maksamalla varauksen vuokralainen hyväksyy nämä ehdot.

Varauksen tekijän on oltava täysi-ikäinen ja hän vastaa ehtojen noudattamisesta koko ryhmän osalta.
Vuokralainen ei saa luovuttaa mökkiä kolmannen osapuolen käyttöön ilman Kolmen Koukun Oy:n edustajan kirjallista lupaa.

Tupakointi sisätiloissa, terassilla tai mökin läheisyydessä on kielletty. Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kielletty. Kiellon rikkomisesta veloitetaan puhdistuskulut sekä mahdolliset vahingot.
Vuokralainen saa infokirjeen ja avainboksin koodin sähköpostitse ennen vuokra-ajan alkua. Vuokra-aika alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.

Avainta suositellaan pitämään avainboxissa vuokrauksen ajan ja se myös jätetään lähtiessä avainboxiin. Vuokra-aikana avaimen unohtuessa sisään voi majaisäntää pyytää avaamaan oven, majaisäntä veloittaa vuokralaiselta maksun käynnistä oman hinnastonsa mukaan. Kokonaan kadonneesta avaimesta peritään 250 euron maksu.

Henkilömäärän kasvaessa vuokra-aikana, lisähenkilöistä on ilmoitettava sähköpostitse . Jos ilmoitusta ja maksua lisähenkilöistä ei hoideta oma-aloitteisesti vuokralaisen toimesta, lisämaksua korotetaan 100 prosentilla.

Vuokralaisen velvollisuudet:
a. Pitää mökki perus siistinä. Lähtiessä on laitettava huonekalut ja muu irtaimisto paikoilleen, pestävä astiat astianpesukoneessa ja asetettava ne paikoilleen, sammutettava sähkölaitteet ja valot, tarkistettava ulko-ovien ja ikkunoiden lukitus, vietävä roskat jätepusseissa ulkoroskikseen. Jos kohdan a velvollisuuksia ei noudata, peritään vuokralaiselta erillinen lisämaksu siivousliikkeen veloituksen mukaisesti.
b. Huolehtia mökin paloturvallisuudesta ja noudattaa turvallisuusohjeita. c.Huolehtia mökin irtaimistosta. Irtaimisto on luetteloitu ja kuvattu ennen vuokralaisen tuloa.
d. Ilmoittaa vahingot joko puhelimitse Antti Holopainen 040 732 7753 tai sähköpostilla .
e. Ilmoittaa havaitsemistaan puutteista, epäkuntoisista laitteista, vuotavista hanoista/vessoista, vesivahingoista jne.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kaikki mökille, irtaimistolle tai varusteille, laitteille sekä mökin ympäristölle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamatta jättäminen kasvattaa vahingonkorvauksen määrää.
Jos sänkyjä on käytetty enemmän kuin ilmoitettu henkilömäärä (myllätty esim. lasten leikeissä, nukuttu, käytetty pyyhkeitä jne), niihin vaihdetaan puhtaat lakanat/pyyhesetit ja sama määrä laskutetaan vuokraajalta jälkikäteen. Lisäksi laskutetaan lisähenkilöt saman määrän mukaan. Mökin vuokra määräytyy ajankohdan, vuokra-ajan pituuden ja henkilömäärän perusteella. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varatessa.

Peruutustilanteissa:
Varauksen peruutus on tehtävä sähköpostilla . Peruutus on tehty silloin, kun tieto peruutuksesta on tullut perille ja vahvistettu Kolmen Koukun Oy:n puolesta asiakkaalle. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 2kk ennen varauksen alkua, palautetaan 70% vuokrahinnasta. Jos peruutus tapahtuu alle 2kk ennen vuokra-ajan alkua, ei maksua palauteta.

Varauksen peruuntuessa alle 2kk ennen varauksen alkua, 70% maksusta palautetaan vain mikäli varauksen tekijä tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö sairastuu vakavasti, on loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa tai on kuollut. Peruutuksen peruste on osoitettava Kolmen Koukun Oy:lle lääkärintodistuksella, kuolintodistuksella tai muulla luotettavalla tavalla. Samoin toimitaan henkilömäärän pienentyessä.

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 vuorokautta (72 tuntia) ennen vuokra-ajan alkua tai vuokra-ajan aikana, maksuja ei palauteta. Vuokra-ajankohdan muuttaminen merkitsee varauksen peruutusta ja uutta varausta. Varauksen lyhentäminen ei oikeuta maksujen palautukseen, ei myöskään jonkun seurueen jäsenen poisjäänti.
Vuokralaisella on oikeus purkaa sopimus ja saada maksamansa maksut takaisin, jos mökki ei ole vuokraajan käytettävissä vuokra-ajan alkaessa (varaus hukattu tms.) tai mökki ei ole majoittumiskunnossa (palo- tai vesivahinko tms.), eikä vuokralaiselle pystytä järjestämään majoitustilaa sovituksi vuokra-ajaksi.
Mökkiä vuokraavalla yhtiöllä on oikeus purkaa vuokrasopimus, jos vuokralainen aiheuttaa häiriötä tai vaaraa mökille, ympäristölle tai henkilöille. Vuokralainen on velvollinen maksamaan mökkivuokran lisäksi purkamisesta aiheutuvat lisäkulut ja aiheuttamansa vahingot.

Reklamaatiot lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: . Erimielisyyksien ratkaisemiseen pyritään ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopuun, riita ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja.

Kolmen Koukun Oy, y-tunnus 2790342-9.
12.8.2021